Serveis de ciclologística per a empreses i organitzacions

Serveis àgils i flexibles per empreses i comerços locals: estem a prop!

ENVIAMENTS LOCALS

Oferim serveis al comerç local de lliuraments amb bicicleta i cicles de càrrega com a mitjà de transport. Ens encarreguem de fer la recollida al teu negoci i l’entrega de mercaderies de manera ràpida i segura. Utilitzem bicis de càrrega per transportar tota mena de paqueteria: petita, mitjana o gran, fins a palets.

 

ENVIAMENTS PROVINCIALS, NACIONALS I INTERNACIONALS
Ho venim a buscar amb bicicleta i ho enviem a tot arreu! Som una operadora logística sostenible i alternativa. Fem la primera milla dels teus enviaments amb bici a on estem presents i ho enviem a tota la península i a l’internacional.

 

DOCUMENTACIÓ
Oferim serveis segurs d’enviaments de cartes i documentació amb diversos nivells d’urgència, per adaptar-nos a les teves disponibilitats. Oferim també serveis per tràmits administratius: gestions amb notaris, bancs, registre de propietat, registre mercantil, tràmits amb la justícia, etc.

 

A ON ESTEM?
Oferim el nostre servei de bicimissatgeria exprés a diferents ciutats i municipis, cobrint àrees urbanes i perifèriques. Les nostres professionals coneixen al detall els carrers i les rutes més ràpides per desplaçar-se, el que ens permet garantir temps de lliurament precisos.

Estem presents a Barcelona – l’Hospitalet de Llobregat – Sant Cugat del Vallès – Sabadell – Terrassa – Granollers – Mataró – Cardedeu

> Visualitzar la zona de cobertura de Som Ecologística

 

COMERÇOS LOCALS
Les sòcies de Som Ecologística treballen en diferents sectors:
– Alimentació: productes frescs i cistelles de fruites i verdures, productes agroecològics, Restaurants, Obradors, Càterings, forns de pa i pastisseria, supermercats, cooperatives de consum.
– Productes: floristeries, llibreries, botigues de bicicleta, artesans i empreses de productes alternatius, parafarmàcies, etc.
– Salut: laboratoris de pròtesis dentals, laboratoris clínics, ortopèdies, etc.

 

COMERÇ ELECTRÒNIC
Podem gestionar tots els enviaments per la teva botiga de comerç electrònic. Venim a buscar els teus paquets amb bici i gestionem els enviaments. Mitjançant els programes de gestió de trànsit, podràs fer el seguiment de tots els enviaments!

 

MÉS SOSTENIBILITAT
Utilitzant una flota de bicicletes en lloc de vehicles contaminants, contribuïm a la preservació del medi ambient i reduïm l’emissió de gasos amb d’efecte hivernacle així com el trànsit i el soroll de les ciutats. Utilitzem bicis de càrrega elèctriques, tricicles de càrrega i remolcs per transportar tota mena de paquets.

 

MÉS FLEXIBILITAT AMB BICI DE CÀRREGA
Adaptem el nostre servei a les vostres necessitats. Oferim opcions de lliurament urgent, entregues programades i servei de recollida i entrega en punts específics. Ens comprometem i esforcem per brindar la màxima flexibilitat perquè els enviaments es realitzin d’acord amb les vostres necessitats, requisits i terminis.

 

MÉS EFICIÈNCIA AMB LES BICIMISSATGERIES
Les nostres bicimissatgeres són àgils i es poden desplaçar ràpidament a través del trànsit, especialment en àrees urbanes congestionades. Això ens permet reduir el temps de lliurament dels enviaments de les nostres clientes, garantint una entrega ràpida i eficient.